شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

وال‌استریت ژورنال مدعی شد؛ استفاده روسیه از موشک بالستیک برای حمله به کی‌یف

روزنامه آمریکایی به نقل از برخی مقامات اوکراینی گزارش داد مسکو ممکن است از موشک‌های بالستیک برای حمله صبح امروز به کی‌یف استفاده کرده باشد که پدافند هوایی اوکراین قادر به رهگیری آن‌ها نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، صبح امروز (شنبه، ۱۴ ژانویه) حملات موشکی روسیه، پایتخت اوکراین را به لرزه درآورد. 

 

به گزارش روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال»، برخی از مقامات اوکراینی معتقدند که مسکو ممکن است از موشک‌های بالستیک استفاده کرده باشد که پدافند هوایی اوکراین قادر به رهگیری آن‌ها نیست. 

 

خبرنگار این روزنامه گزارش داد حملات جدید علیه کی‌یف در صبح امروز با استفاده از موشک‌های بالستیک که پدافند هوایی محدود اوکراین برای مقابله با آن‌ها مجهز نیست، انجام شد. طبق گزارش او، یک مقام اوکراینی در این خصوص مدعی شد: آن‌ها (روس‌ها) آشکارا دیدند که تقریباً همه موشک‌های کروز کُند سرنگون می‌شوند. 

 

صبح امروز رسانه‌ها از دور جدید حملات موشکی روسیه به کی‌یف خبر داده و گفتند صدای انفجارهایی در منطقه «دنیپروفسکی» به گوش رسیده است. خبرگزاری فرانسه گفت زیرساخت‌های حیاتی پایتخت اوکراین هدف حملات روسیه است.

 

به گزارش گاردین، صبح شنبه صدای چهار انفجار در مرکز کی‌یف شنیده شد. به ادعای این گزارش، برای اولین بار از زمانی که روسیه حملات موشکی و پهپادی منظم به پایتخت اوکراین را در پاییز امسال آغاز کرد، آژیرهای حمله هوایی بعد از حمله شنیده شد. به نوشته گاردین، تاکنون آژیرهای هشدار بین ۱۰ تا ۹۰ دقیقه قبل از حمله به صدا درمی‌آمد و به ساکنان برای پناه گرفتن زمان می‌داد. 

 

ویتالی کلیچکو شهردار کی‌یف تایید کرد که چیزی فرود آمد و در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که انفجارها در منطقه دنیپروفسکی کی‌یف در ساحل شرقی رودخانه رخ داده است. دقایقی بعد از وقوع انفجارها، کایریلو تیموشنکو مقام دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین هم در تلگرام خبر داد که حمله موشکی به زیرساخت‌های حیاتی پایتخت این کشور در حال وقوع است و به ساکنان توصیه کرد پناه بگیرند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده